Hvorfor sælger på er leasing muligheder herliggjort Landlording

Jeg kan forstyrre nogle folk med denne ene, men det er okay, som jeg tror, det er vigtigt at få nogle af mine oplevelser i dagens lys. Hvis du mener helt den hype, at du ikke vil have nogen landlording ansvar ved at sælge på en lease option, gå videre og stoppe her. Eller måske bør du læse på, som denne artikel er specielt skrevet til dig.

Lad os gennemgå en af de fælles misforståelser, der er kastet rundt af folk udråber vidundere sælger egenskaber på en lease option:

Du vil ikke have nogen reparationer eller vedligeholdelse.

True, kan du helt sikkert få dine dokumenter, at lejer/køber (TBer) er ansvarlig for reparationer. Faktisk har jeg set utallige variationer af denne spænder fra TBer er ansvarlig for alle reparationer på kun disse reparationer falder inden for et bestemt prisinterval. Nogle investorer Spørg sælgeren at være ansvarlig for reparationer op til en vis mængde og spørge TBer at være ansvarlig for personer over dette beløb. Forsikring dækker teoretisk større skader, så det ikke er et problem. Og jeg ved fra flere oplevelser, som forsikring og dækker mange reparere udgifter på mindst $10.000. Hidtil, banke på træ, jeg har ikke haft til at teste går over dette beløb.

Så hvad sker der, når din TBer bevæger sig i, sender dig tilbage din flytte ind betingelse form og to dage senere a/c, varmelegeme, eller hvad går? Du er enten ponying nogle penge op, eller du har en forstyrret TBer. Ja, jeg ved det er klogt at have dem skilt ud på inspektionsbesøg eller en inspektion waiver forud for bevæge sig i, og hvis du ikke gør det, vil jeg anbefale den. Men tror du, der vil noget, hvis TBer bare gav du fleste af deres livsopsparing og de leder på en stor reparation regningen?

Ja, du kan bruge nogle af deres midler til at købe en hjem garanti og det gør jeg også ofte. Hvis udgiften sker for at være en, der er faktisk omfattet af politik på sådan en kort tidsramme og ikke klassificeret som en allerede eksisterende tilstand, så du er fint og TBer kan bare betale af fradragsberettiget. Vent et minut, ikke du punger ud med et par hundrede for garantien? Rigtigt, det kom fra den TBer midler, men at indstilling betragtning skulle være venlig at holde, lige?

Andre anbefalinger på spørgsmålet omfatter spørge sælgeren skal være ansvarlig for reparationer for en bestemt periode og derefter passerer denne “garanti” på TBer. Igen, det kan være en af disse “lyder godt i teorien” typeargumenter. De få gange jeg har gået denne vej jeg har ikke haft til at teste det, men jeg ville ikke blive overrasket, hvis sælgeren er en smule ked, hvis jeg skulle ringe til at bede om penge efter kendsgerning. Og hvad sker der, hvis din reparation periode fra sælgeren er kun 30 eller 60 dage, og det tager længere tid end at finde en anstændig TBer. Ups.

Hvad jeg har fundet er at typicallly TBer accepterer undertiden modvilligt til at dække halvdelen af udgiften. Jeg præsentere denne løsning på en sådan måde, at det ser ud som om jeg bryde “virksomhedens politik”, men da “Jeg ønsker dem til at være lykkelig i deres nye hjem”, er jeg villig til at bøje reglerne nogle. Det er helt sikkert smart at skubbe TBer at få en inspektion udført før flytte ind som dette ikke kun trøster dem, det beskytter dig. Sørg for, du får en kopi af det og har tegnet TBer på det. For at være klar, gøre jeg kun dette tilbud for reparationer, der opstår i de første 30 dage. Efter at de er på deres egen eller forsikring vil tage sig af den.

Lad os ikke glemme den TBer, der ikke ønsker for at lade dig vide, at noget skal repareres. Du kan have gjort et overbevisende arbejde forklarede, at det var deres ansvar, at TBer vælger ikke at kalde. Da de ikke har penge til at lave vand leak i ovenpå karret, lade de bare det fortsætte. Nu har fået vi nogle skimmel problemer og meget mere alvorlig reparation numre. Det er kritisk i min opfattelse, at TBer kalde dig hvis de har en væsentlig reparation, selv om de er i stand til at betale regningen. Jeg vil gerne vide, hvad der foregår i min egenskaber.

Så for at opsummere, tror jeg der er nogle vigtige skridt at tage, når du sælger dine egenskaber på en lease option. Tage, hvad du mener er vigtige og indarbejde det i din virksomhed, hvis du ikke allerede har gjort det.

1. Skub TBer at få en inspektion udført. Hvis de ikke har de $200 eller så for at gøre dette, sikre de logge af en inspektion waiver. Det er mere vanskeligt for dem at komme tilbage til dig krævende deres indstilling overvejelse og leje tilbage på grund af nødvendige reparationer, hvis de gjorde dette valg på papir og signeret den.

2. Overvej at bruge en del af den TBer midler til at købe en hjem garanti. Ikke alene gør det komfort deres bekymring for potentielle reparationer, det øger sandsynligheden for, at nødvendige reparationer vil få gjort. Det er billig forsikring i min udtalelse.

3. Opret din standard operating procedure vedrørende reparationer. Som om alle spørgsmål vedrørende egenskaber, som du bo involveret, er det vigtigt at fremme og opretholde overensstemmelse, dokumenterede procedurer. Med andre ord har ikke forskellige reparation politikker for forskellige egenskaber eller TBers. Vælg metoden reparation ansvar metode eller du tror, vil virke bedst og holde med dem.

4. et andet element, der ikke er nævnt er også virksomhedens politik er, at TBer skal have og vedligeholde lejers forsikring. Politikker kan købes for meget små penge, og det beskytter deres personlige ejendele. Typisk, disse politikker vil også have et ansvar-komponent, der giver et første lag af beskyttelse, før de kommer til deres politik. Denne måde, hvis nogle uheld sker, som den balje lække ovenfor, der skader deres ejendom, vil ikke de komme til dig først for udskiftning.

Sælger på leasing muligheder kan være en indbringende teknik, hvis det gøres klogt. Bare ikke gå ind i det at tro det ikke tager noget arbejde og at landlording hovedpine er helt fjernet. Er de ikke.

Tak for læsning.

Med venlig hilsen

Tim Randle

mailto:info@TexasRealEstateClub.com

(c) Copyright 2003, alle rettigheder forbeholdes.

58 kommentarer til “Hvorfor sælger på er leasing muligheder herliggjort Landlording”

  1. I am only writing to make you understand what a remarkable experience our princess undergone viewing your webblog. She picked up some things, which included what it is like to possess an ideal teaching spirit to make the mediocre ones clearly completely grasp a number of advanced issues. You actually did more than her desires. I appreciate you for churning out such beneficial, dependable, edifying and cool guidance on that topic to Emily.

  2. I am just writing to make you understand what a really good experience my wife’s princess obtained using your webblog. She noticed some things, which included what it is like to possess an excellent teaching spirit to make others with no trouble learn about specific tortuous things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for providing those productive, trusted, informative as well as unique tips on your topic to Mary.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *